Recent Posts

    Izmir Deprem Geçmiş Olsun / Geçmiş Olsun İZMİR… - Kıyı Ege Belediyeler Birliği / İzmir tarihinin en büyük depremlerinden biri olan deprem, büyük paniğe neden olurken;

    Izmir Deprem Geçmiş Olsun / Geçmiş Olsun İZMİR… - Kıyı Ege Belediyeler Birliği / İzmir tarihinin en büyük depremlerinden biri olan deprem, büyük paniğe neden olurken;. Tehlikeli alanlar, ancak çap olarak hesaplarsak bir yerde olan deprem pek çok ile etki ediyor. Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı. İzmir tarihinin en büyük depremlerinden biri olan deprem, büyük paniğe neden olurken; Bu acı bize fazla, bu acı bizi yaktı, geçmiş olsun i̇zmir, geçmiş olsun ülkem. Spor dünyasından isimler geçmiş olsun mesajı yayınladı.

    İzmir'in seferihisar ilçesinin açıklarında kandilli rasathanesi'ne göre 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye'deki diplomatik misyonlar, i̇zmir depremi için geçmiş olsun dileklerini iletti. .gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ve kalkınma partisi (ak parti) edirne i̇l başkanı belgin i̇ba da i̇zmir'e geçmiş olsun dileklerini sundu. Türkiye'de görev yapan diplomatik misyonlar, i̇zmir açıklarında meydana gelen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek dayanışma mesajı verdi.

    TYSD Genel Başkanımız Seferihisar ve İzmir Belediye ...
    TYSD Genel Başkanımız Seferihisar ve İzmir Belediye ... from www.tysd.org.tr
    Cumhurbaşkanlığı sözcüsü i̇brahim kalın, depremle ilgili şu mesajı paylaştı: .da depremin ardından sosyal medya platformu twitter üzerinden geçmiş olsun mesajı yayımladı. .yunanistan, özellikle i̇zmir'e çevrildi, sosyal medya üzerinden tüm dünyadan geçmiş olsun dilekleri yağdı. Deprem manisa, i̇zmir, uşak, alaşehir, tire, bayındır ve ödemiş'te har sebep oldu. Tüm vatandaşlarımıza ve i̇zmir'e geçmiş olsun. ifadelerini kullandı. Acaba dün deprem anında sibel hanım da ya da başka bir merkez de saç ekiminde olan varmıydı , bunu çok merak ettim. Deprem muğla dahil ege ve marmara'da birçok ilde hissedildi. .gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

    İzmir tarihinin en büyük depremlerinden biri olan deprem, büyük paniğe neden olurken;

    Spor dünyasından isimler geçmiş olsun mesajı yayınladı. İzmir'in seferihisar ilçesinin açıklarında kandilli rasathanesi'ne göre 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .yunanistan, özellikle i̇zmir'e çevrildi, sosyal medya üzerinden tüm dünyadan geçmiş olsun dilekleri yağdı. Seferihisar merkezli deprem birçok şehirde hissedilirken, i̇zmir genelinde yıkımlar meydana geldi. Deprem muğla dahil ege ve marmara'da birçok ilde hissedildi. Depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı, merkez üssü i̇zmir seferihisar açıkları. Bir depremin aldığı canlar, açtığı yaralar on yıllarca derin izler olarak yaşar yüreklerde. Acı haberler ardı ardına geldi. Şiddetli depremden etkilenen i̇zmirli vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyorum. Tüm vatandaşlarımıza ve i̇zmir'e geçmiş olsun. ifadelerini kullandı. Türkiye'yi sarsan depremin ardından i̇zmir deprem mesajları, geçmiş olsun mesajları araştırılmaya başlandı. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu acı bize fazla, bu acı bizi yaktı, geçmiş olsun i̇zmir, geçmiş olsun ülkem.

    Depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı, merkez üssü i̇zmir seferihisar açıkları. Ege denizi'nin i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen depremin can ve mal kaybına yol açmamasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İzmir tarihinin en büyük depremlerinden biri olan deprem, büyük paniğe neden olurken; .ege denizi'nde, i̇zmir'in seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında 6,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Dışişleri bakanlığı'nca, yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias'ın, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'nu arayarak i̇zmir'deki deprem nedeniyle 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğunu bildirildi.

    Emine Erdoğan, İzmir depreminden etkilenen vatandaşlara ...
    Emine Erdoğan, İzmir depreminden etkilenen vatandaşlara ... from iasbh.tmgrup.com.tr
    Duhuliye.com olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor; Bir depremin aldığı canlar, açtığı yaralar on yıllarca derin izler olarak yaşar yüreklerde. Dışişleri bakanlığı'nca, yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias'ın, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'nu arayarak i̇zmir'deki deprem nedeniyle 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğunu bildirildi. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Türkiye'de görev yapan diplomatik misyonlar, i̇zmir açıklarında meydana gelen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek dayanışma mesajı verdi. Cumhurbaşkanı erdoğan i̇zmir'de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı. İzmir açıklarında meydana gelen deprem sonrası zarar gören vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun.

    Deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi.

    Duhuliye.com olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor; İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Az önce yine izmirde deprem olmuş arkadaşım aydında oturuyor baya hissetti sanırım büyük bir deprem! Çok üzüldük çok geçmiş olsun kalbimiz izmir'de umarım izmirli olan forumda ki tüm arkadaşlarımızın kendileri ve aileliri iyidir. Deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı. Depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı, merkez üssü i̇zmir seferihisar açıkları. Tehlikeli alanlar, ancak çap olarak hesaplarsak bir yerde olan deprem pek çok ile etki ediyor. İzmir'de 20'ye yakın binanın yıkıma uğradığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi. Son dakika spor haberleri.i̇zmir seferihisar açıklarında bugün 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. Geçmiş olsun #kastomonu #deprem mübarek cuma günü affet bizi ve güzel memletimizi huzura kavuştur #izmir çok fenaa dolu yapmur şimşek rabbim esirgesin pic.twitter.com/0djmaooamx. Cumhurbaşkanı erdoğan i̇zmir'de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Merkez üssü seferihisar açıkları olarak kaydedilen ve tüm marmara'da dahi hissedilen 6.9 büyüklüğündeki deprem, i̇zmir'in de tarihinin en büyük depremlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

    2020 ege denizi depremi, 30 ekim 2020 günü türkiye saati ile 14.51'de, merkez üssü yunanistan'ın sisam adası açıklarında türkiye'nin i̇zmir ilinin seferihisar ilçesine 23 km mesafede bulunan, yerin 16. Az önce yine izmirde deprem olmuş arkadaşım aydında oturuyor baya hissetti sanırım büyük bir deprem! Geçmiş olsun, i̇zmir! ifadeleri kullanıldı. Acı haberler ardı ardına geldi. .da depremin ardından sosyal medya platformu twitter üzerinden geçmiş olsun mesajı yayımladı.

    TÜSED - Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği - Geçmiş Olsun ...
    TÜSED - Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği - Geçmiş Olsun ... from www.eksperim.org
    Geçmiş olsun, i̇zmir! ifadeleri kullanıldı. Merkez üssü seferihisar açıkları olarak kaydedilen ve tüm marmara'da dahi hissedilen 6.9 büyüklüğündeki deprem, i̇zmir'in de tarihinin en büyük depremlerinden biri olarak kayıtlara geçti. Çok üzüldük çok geçmiş olsun kalbimiz izmir'de umarım izmirli olan forumda ki tüm arkadaşlarımızın kendileri ve aileliri iyidir. Geçmiş olsun, i̇zmir! ifadeleri kullanıldı. .büyük bir dayanışma örneği sergilendiği belirtilen görüşmede esedov, yaşanan deprem dolayısıyla tüm türk milletine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bu acı bize fazla, bu acı bizi yaktı, geçmiş olsun i̇zmir, geçmiş olsun ülkem. Türkiye'deki diplomatik misyonlar, i̇zmir depremi için geçmiş olsun dileklerini iletti. Türkiye'de görev yapan diplomatik misyonlar, i̇zmir açıklarında meydana gelen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek dayanışma mesajı verdi.

    Dışişleri bakanlığı'nca, yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias'ın, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'nu arayarak i̇zmir'deki deprem nedeniyle 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğunu bildirildi.

    .yunanistan, özellikle i̇zmir'e çevrildi, sosyal medya üzerinden tüm dünyadan geçmiş olsun dilekleri yağdı. Seferihisar merkezli deprem birçok şehirde hissedilirken, i̇zmir genelinde yıkımlar meydana geldi. Türkiye'de görev yapan diplomatik misyonlar, i̇zmir açıklarında meydana gelen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek dayanışma mesajı verdi. Geçmiş olsun, i̇zmir! ifadeleri kullanıldı. .ege denizi'nde, i̇zmir'in seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında 6,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Cumhurbaşkanı erdoğan i̇zmir'de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Diplomatik kaynaklara dayandırdığı habere göre, dendias, i̇zmir'deki deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. İzmir'e ve tüm ülkemize geçmiş olsun. Şiddetli depremden etkilenen i̇zmirli vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyorum. Son dakika spor haberleri.i̇zmir seferihisar açıklarında bugün 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. Bu acı bize fazla, bu acı bizi yaktı, geçmiş olsun i̇zmir, geçmiş olsun ülkem. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem muğla dahil ege ve marmara'da birçok ilde hissedildi.

    Tüm i̇zmir'e, tüm türkiye'ye geçmiş olsun diyorum dedi deprem izmir. Duhuliye.com olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor;

    Belum ada Komentar untuk "Izmir Deprem Geçmiş Olsun / Geçmiş Olsun İZMİR… - Kıyı Ege Belediyeler Birliği / İzmir tarihinin en büyük depremlerinden biri olan deprem, büyük paniğe neden olurken;"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close